Danish(DK)English (United Kingdom)

Staldvent - software til klima- og miljørigtig staldventilation

 

Staldvent forsideOptimal staldventilation giver landmanden et bedre arbejdsmiljø, en bedre dyrevelfærd og begrænser samtidig energiforbruget.

Staldvent er et avanceret, dansk softwareprogram, der tager højde for alle parametre, når staldens ventilation og temperatur skal dimensioneres korrekt.

Staldvent beregner ventilationsbehovet ved at kombinere myndighedernes miljøkrav med de højeste standarder for dyrevelfærd, arbejdsmiljø og lugtbegrænsning – herunder ammoniak-reduktion.

Staldvent bruges af ventilationsproducenter og ventilationsmontører i det meste af Europa, så staldens ventilation og klima altid er ideel. For dyr, mennesker og miljøet.

Desuden bruges Staldvent på universiteter og tekniske læreanstalter verden over, når fremtidens ingeniører skal lære at udvikle og beregne det bedste og mest miljørigtige staldklima.

Hvad enten man producerer fjerkræ, svin eller kvæg betyder en korrekt staldventilation store besparelser for producenten. Dyr er meget følsomme over for store temperatursvingninger og skiftende fugtighed. Derfor er en korrekt ventilation med til at optimere driften.

Dertil kommer en bedre dyrevelfærd, et bedre arbejdsmiljø og et bedre ydre miljø, når stalden ventileres præcist og energivenligt.

 

testbillede